Takaisin listaukseen

Aikuisten naisten lattaritanssiryhmä

Aika

Sunnuntaisin 12.1. - 23.3. kello 12:00 - 13:00

Paikka

Setäläntie 3

Hinta

138€

Aikuisten naisten lattaritanssiryhmä

SUPERSUOSITTU!

12.1.2025 alkaen Aikuisten naisten lattaritanssin koulutusryhmä motivoituneille tanssijoille, jotka haluavat kehittyä tanssitaidoissa. 

Kurssilla tutustutaan aluksi erilaisiin lattaritansseihin ja opetellaan perusteita ja tekniikkaa rennolla meiningillä. Samba, Salsa, Chacha, Jive, Rumba ym tanssit tulevat tutuksi ja erotat eri tanssilajien tyylejä ja rytmiikkaa. Tanssilajeihin tutustumisen jälkeen kurssilla tehdään pidempi koreografiaesitys, jossa yhdistetään sambaa ja salsaa. Osallistujien toiveet otetaan myös huomioon toivetanssilajeista! 

Ryhmällä on mahdollisuus jatkossa esiintyä/kilpailla, jos halukkuutta ja kehitystä löytyy. Lähdetään kuitenkin ensin ihan perusteita liikkeelle. 

Kurssille voi tulla ilman lattarikokemusta, mutta jos on jotain pientä kosketusta tanssiin ollut aikaisemmin esimerkiksi zumbasta, niin se on hyvä. Tunnilla edetään osallistujien taitotason mukaan. Varmasti löytyy uusia kuvioita ja tekniikkaa myös jonkin verran aikaisemmin tanssineille! 

Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille aikuisille naisille. 

Ajankohta 12.1. – 23.3. eli 10 kertaa (ei järjestetä talvilomaviikolla 8, 2.3) 

Sunnuntaisin klo 12 – 13 Aliven ryhmäliikuntasalissa 

Hinta 2 x 69€ 

(138€ kertamaksulla tai kahdessa erässä 69€) 

Ryhmä 8-12 henkilöä. 

Ohjaajana Viivi Koivumäki. 

Viivi on menestynyt, nuori tanssinohjaaja, joka on napannut latino show kisoissa SM-hopeaa! Kilpatanssi ja latino show ovat lähellä Viivin sydäntä. Hän on valloittava ja elämänmyönteinen persoona, jonka innostus tarttuu! Opetus on tarkkaa, lempeää ja kaikenlaiset lähtökohdat huomioon ottavaa. 

Ilmoittautuminen on sitova.

 

Viivi Koivumäki

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Minun tunneillani on välitön ja iloinen tunnelma. Jos tanssi yhtään kiinnostaa, niin suosittelen kokeilemaan. Muistan vieläkin elävästi, miten iso vaikutus tanssinohjaajallani oli minuun lapsena ja nyt haluan olla esimerkki sinun lapsellesi!  

Asun Jyväskylässä viitaniemessä ja opiskelen merkonomiksi. Vapaa aikani käytän tanssien ja liikkuen monipuolisesti. Kilpailen paritanssissa ja latino-showssa.  Valmennan tanssiliikuntaa myös muualla ja viikoittain ohjauksessani on 6 eri ryhmää. Tervetuloa tunneilleni rennoin ja avoimin mielin! 

Alivella tapahtuu

  • 30.09.

    AVOIMET OVET – MAKSUTON!

  • AVOIMET OVET – MAKSUTON!

  • 05.10.

    Extreme Crosstraining

  • Extreme Crosstraining

  • 06.10.

    Dance Marathon by Tiina & Petra

  • Dance Marathon by Tiina & Petra

Siirry takaisin sivun alkuun