Takaisin listaukseen

Dance Marathon by Tiina & Petra

Aika

Sunnuntaina 6.10. klo 15 - 16.55

Paikka

Setäläntie 3, ryhmäliikuntasali

Hinta

0€ / 15€

Supersuosittu tanssimaraton sunnuntaina 6.10. klo 15 - 16.55

Mahtava uutinen! Tiina palailee äitiyslomaltaan tanssittamaan Alivelaisia! Tiina vetää tanssimaratonin ensimmäisen osuuden klo 15 – 15.55 ja Petran jatkaa zumballa klo 16 – 16.55. Tämän tanssisunnuntain haluat kokea! Tanssimaratonin jälkeen on varmasti mahtava fiilis ja osallistujille on luvassa pienet yllätykset.

Varaa paikka 2 viikkoa aikaisemmin varauskalenterista tai aikaisemmin sähköpostilla: info@alivekeskus.fi

Tämän tanssi-ilon haluat kokea! Tervetuloa tanssimaan!

Alive- ja ryhmäliikuntajäsenille erikseen maksuton 0€, muut 15€.

 

Tiina Hakala

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Toimin päivätyössäni liikunnanopettajana ja siellä minulle on hyvin tärkeää välittää liikunnan riemua ja iloa. Sitä samaa haluan tuottaa asiakkaille myös ohjaajana! Minulta ei hymy hyydy koskaan! 

Asun Muuramessa kiven heiton päässä Alivelta. Vapaa-aikanani tykkään harrastaa erilaisia liikuntamuotoja aina suunnistuksesta sulkapalloon ja kuntosaliin. Suurimman osan vapaa-ajastani täyttää kuitenkin kaksi pientä lastani. 

Olen ohjannut tunteja vuodesta 2012 ja Alivelle tulin 2022. Alivella parasta on yhteishenki ja lämmin tunnelma. Jokainen saa ja voi tulla juuri omana itsenään! 

Petra Forsman

Ryhmäliikunnan ohjaaja

Asun Palokassa mieheni ja kahden koirani kanssa. Liikunnanohjaamisen lisäksi teen työtä myynti- ja markkinointivastaavana matkailualan yrityksessä. Minun rakkaimpia harrastuksiani ovat agility ja hoopers-agility. Mielimusiikkiani on metalli eri muodoissaan ja käyn mielelläni raskaamman musiikin keikoilla ja festareilla. 

Alivella parasta on loistava ilmapiiri, huippu henkilökunta ja hurmaavat asiakkaat! Olen ohjannut vuodesta 2019 ja Alivelle tulin vuonna 2023. 

Tervetuloa nauttimaan liikunnasta! 

Alivella tapahtuu

  • 30.09.

    AVOIMET OVET – MAKSUTON!

  • AVOIMET OVET – MAKSUTON!

  • 05.10.

    Extreme Crosstraining

  • Extreme Crosstraining

  • 06.10.

    Dance Marathon by Tiina & Petra

  • Dance Marathon by Tiina & Petra

Siirry takaisin sivun alkuun