Vyötäröstä -16cm puolessa vuodessa

Hakeuduin valmennukseen, koska halusin antaa itselleni parhaat mahdollisuudet kehittyä ja menestyä. Korona-aika laittoi liikkumista tauolle ja aiemmin salilla käynti on ollut enemmän liikunnan vuoksi tapahtuvaa, ja nyt halusin saada oikeasti myös tuloksia aikaan. 

Tavoitteina on ollut saada lisää voimaa ja lihaksia ja toki myös timmimpää kroppaa. En ole asettanut numeerisia tavoitteita, mutta vyötärö on kaventunut puolessa vuodessa 16 cm ja senttejä on saatu myös rakennettua lisää. Etukäteen tiedostin, että minulle yksi motivaatiota horjuttava tekijä on se, jos kehitystä ei tulisi toivotulla tavalla. Valmentaja pystyy katsomaan objektiivisesti tekemistäni ja luotan Mikon ohjeisiin ja näkemykseen myös jatkossa. 

Mikko osaa tehdä treeneistä tehokkaita ja haastavia, mutta kuitenkin niin, että niistä jää hyvä fiilis. Suosittelen ehdottomasti valmennusta muillekin!

– Riikka, Alivelainen 

Sisäinen motivaatio takaa tulokset 

Jo alusta asti Riikasta huomasi, että nyt ollaan lähdetty tosissaan hakemaan muutosta. Tätä mimmiä ei ole kyllä tarvinnut erikseen motivoida, vaan pikemminkin jopa jarrutella. Meininki yhteisissä treeneissä on aina huipussaan, ja treenissä toisensa jälkeen on mahtava fiilis huomata kehitystä niin tekemisessä, kuin ulkoisestikin. 

Nämä kaikki Riikan hienot tulokset kehityksessä (voima, kunto, kehonkoostumus) eivät ole todellakaan itsestäänselvyyksiä. Vaan osoitus siitä mitä päättäväisyydellä ja kovalla työllä voidaan saada aikaan lyhyempäänkin ajanjaksoon. Focus ja tähtäin meillä on totta kai pidemmälle aikavälille, ei haeta vain parin ”kuukauden ihmettä”. 

Tästä mimmistä on kyllä vaikka mihin, mihin ikinä ryhtyykään!

– Mikko, valmentaja 

Jos haluat vyötäröstäsi -16cm pois tai enemmänkin, niin ota yhteys: mikko@alivekeskus.fi 

Mikko Piirainen

Valmentaja

Moro! Jos haluat tehdä kovaa duunia tulosten eteen ja saada niitä tuloksia oikeasti, niin ota yhteys ja aletaan töihin! 

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun