Miten alive-jäsenyys toimii?

Tässä on esimerkki 4 kuukauden Alive-jäsenyydestä, jolla poltat rasvaa 6-16 kiloa tai lisäät lihasmassaa 0,5 – 3 kiloa.

ALOITUS, 1.KUUKAUSI 

  1. Henkilökohtaisen treeniohjelman luominen sinun tavoitteidesi mukaan. 

Ensimmäisessä tapaamisessa valmentajan kanssa määritetään harjoittelutavoitteesi. Tämän pohjalta valmentaja laatii sinulle henkilökohtaisen kuntosaliohjelman. Valmentaja käy harjoitukset yksityiskohtaisesti kanssasi läpi, jotta treenisi sujuu turvallisesti. Saat harjoitusohjelman, jota alat noudattamaan ensimmäisen kuukauden ajan. Harjoitusohjelma sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunnan. 

  1. Kehonkoostumusmittaus 

Ensimmäisellä tapaamiskerralla valmentaja mittaa kehonkoostumuksesi, joka kertoo muun muassa rasvaprosenttisi ja lihasmassasi sekä esimerkiksi sen, onko sinulla vaarallisen paljon vatsaontelon sisäistä rasvaa. Mittauksen pohjalta voimme arvioida myöhemmin, onko harjoittelusi ollut tuloksellista. Jos tavoitteesi ei liity kehonkoostumukseen tai et halua mittausta tehdä, niin se jätetään välistä. Mittaus on voitu tehdä myös jo asiakaspalvelijan kanssa aloitustapaamisessa.

  1. Ruokapäiväkirja 

Valmentaja antaa sinulle ohjeet ruokapäiväkirjaan, jonka täytät toisen kuukauden tapaamista varten. Ruokia kuvataan viikon ajan ja kuvat näytetään 2.tapaamisessa valmentajalle. 

Valmentaja pitää yhteyttä kanssasi kuukauden ajan: vastaa kysymyksiin, kannustaa ja antaa vinkkejä. 

HUOM! Jos haluat ruokavalion heti ensimmäisestä kuukaudesta treenien tueksi, niin voit ottaa lisäkerran valmentajalle 79€ hintaan. Valmentaja laatii sinulle heti sopivan ruokavalion tavoitteesi tueksi. 

ETENEMINEN, 2. KUUKAUSI 

Nyt olet saanut liikunnan harrastamisesta kiinni ja on aika edetä. 

  1. Ruokavalio tavoitteen tueksi 

Mitä syödä?  

  1. Toisessa valmentajan tapaamisessa käsitellään ravitsemusta, joka on oleellinen osa tehokasta harjoittelua ja tavoitteidesi saavuttamista. Saat tietoa ravitsemuksesta ja analysoit yhdessä valmentajan kanssa ruokapäiväkirjaasi. Opit tunnistamaan ruokavaliosi suurimmat ongelmakohdat ja muokkaamaan syömistäsi paremmin tavoitteitasi palvelevaksi. Kun ruokavalio on hallussa, niin tapaamisella myös treenataan.

TULOKSET ALKAVAT NÄKYÄ, 3.KUUKAUSI 

  1. Nyt olet harjoitellut noin kaksi kuukautta valmentajan ohjeiden mukaisesti ja muokannut ruokailutottumuksiasi. Tässä vaiheessa on syytä tarkastella, onko tuloksia tullut. Tätä mitataan kehonkoostumusmittauksen, sarjapainojen, mittanauhan, peilikuvan ja tuntemusten avulla. 
  1. Käydään läpi, mistä lähdit liikkeelle ja mihin olet päätynyt. Jotta tietäisit, mihin jatkaa, kuntosaliohjelmaasi päivitetään tavoitteidesi ja etenemisvauhtisi pohjalta. Valmentaja käy jälleen kanssasi läpi harjoitusten oikeat liikeradat, jotta treenisi sujuu turvallisesti. Uusi harjoitusohjelma on todennäköisesti jo vaativampi, sillä olet edistynyt melkoisesti. 

KATSE TULEVAISUUTEEN, 4. KUUKAUSI 

  1. Olet saavuttanut ensimmäisiä välitavoitteita ja asetat uusia tavoitteita. Jos tavoitteesi oli rasvanpoltto, niin kiloja on pudonnut n. 6-16. Jos olet kasvattamassa lihasmassaa, niin sitä on voinut lähtötilanteesta riippuen tulla n.0,5 – 3kg. 
  1. Jos olet saavuttanut tavoitteesi ja haluat jatkaa treenejä omin päin, niin voit vaihtaa jäsenyyden ryhmäliikunta- tai kuntosalijäsenyyteen.
  1. Suurin osa jatkaa oman valmentajan kanssa, sillä motivaation ylläpito, saavutettujen tavoitteiden hallinta ja monipuoliset treeniohjelmat ovat loistava syy jatkaa! Moni kokee valmentajan kanssa treenaamisen tehokkaammaksi. Valmentajalta oppii jatkuvasti uutta treenaamisesta, ravinnosta ja palautumisesta. Oma valmentaja varmistaa sen, että elät terveellisesti parhaana versiona itsestäsi. 
  1. Jos tavoitteesi vaatii pitkää aikaa (esimerkiksi 20 kilon pudotus ja painonhallinta), niin suosittelemme min.12kk ALIVE jäsenyyttä 119€/kk. 

Tämä on esimerkki ALIVE jäsenyyden etenemisestä. Tapaamiset ja sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan valmentajan kanssa.

ALIVE jäsenyyden hankit helposti suoraan verkkokaupasta.

Heräsikö kysyttävää? Voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä Valmennuspäällikkö Riikka Metsäseen: riikka@alivekeskus.fi

Tuuli Leppäaho

Luova johtaja

Tuuli on voima Aliven jatkuvan uudistumisen takana ja hän vastaa viestinnästä, ryhmäliikunnasta, kursseista, tapahtumista ja lasten alivesta.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun