Terveys on arvokkain omaisuutesi

Vaikeinta on lähteminen. Jokainenhan sen tietää, että nykyajan passiivisessa ympäristössä ei pysy terveenä, jos ei treenaa. Jokainen tietää senkin, että treenin jälkeen olo on aina paljon parempi. Miksi treenaamaan lähteminen on sitten niin vaikeaa? 

Tai jos olet jo ylittänyt tämän kynnyksen: Miksi tuloksia ei tule? 

Oma valmentaja apunasi 

Treenaamaan lähteminen helpottuu, kun on syy lähteä. Valmentaja muistuttaa sinua lähtemisestä; silloin pysyy tavoite kirkkaana mielessä ja silmät loistavat innosta. Muistatko sen tunteen, kun viimeksi innostuit jostain? 

Jos olet järki-ihminen, niin haluat varmasti tehdä asiat fiksusti aikaa hukkaamatta? Jos elät tunteella, niin positiivinen kannustus ja nähdyksi tuleminen ovat suurimmat voimanlähteesi. 

Alive jäsenyydessä sinulla on oma valmentaja, joka auttaa asettamaan tavoitteet ja pitää huolen, että saavutat ne. Kukapa meistä ei ilahtuisi, kun peilistä katsoo itseensä tyytyväinen ihminen! Valmentaja pitää yhteyttä ja tapaa sinut kerran kuukaudessa. Tilivelvollisuus takaa tulokset! 

Lisäksi saat käydä rajattomasti ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla. Valmentaja tekee sinulle ohjelman, jossa voit hyödyntää kaikkia palveluitamme. 

Mitä hyödyn tästä? 

Olet terveempi, timmimpi, tyytyväisempi, stressittömämpi ja voit katsoa ylpeydellä itseäsi peilistä. Metatyö ruuhkauttaa aivot ja pää käy kierroksilla. Alive jäsenyydessä sinun ei tarvitse miettiä mitään; luota ammattilaiseen ja tee, niin kuin sanotaan. Saat myös korvaamattoman kehuruiskeen, joka piristää ankeimmankin päivän! 

Jos haluat ajatella itse, ja kaipaat tietoa, niin yhtä lailla voit oppia valtavasti uutta. Valmentaja kuuntelee herkällä korvalla ja valmentaa toiveidesi mukaan. 

Hyöty näkyy suoraan arjessa! Olet energisempi ja enemmän elossa. Uusien asioiden kokeminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen vie sinua eteenpäin.  

Miltä tuntuisi, jos voisit laittaa juhliin ylpeänä hihattoman asun?

Saisit sen unelmiesi hyppyripepun? 

Vihdoin kolesteroliarvot olisivat alhaalla ja lääkäri pääsisi kehumaan sinua? 

Mitä jos kehosi ei tuntuisikaan vankilalta, vaan olo olisi energinen?

Entä jos sitä selkää ei juilisi joka ilta, niin kotonakin olisi kevyempi tunnelma?  

Mieti, mikä sinua nyppii ja lähde tekemään muutos. Jos olo on epämääräisesti huono, etkä keksi syytä, niin siinäkin valmentaja on apuna. Et ole yksin. Takaamme, että onnistut. 

Kannattaako tästä maksaa 129€ / kk ?  

Kannattaisi maksaa enemmänkin! Haluamme tarjota tulokset edullisesti ja olla läsnä arjessasi. 

Ymmärrämme myös, että näinä aikoina summa on suuri useimmille. Terveyden ylläpito on kallista, mutta sairastaminen se vasta kallista onkin. Eikä kyse ole pelkästä terveydestä. Voit odottaa, että suomalaisten yleisin kuolinsyy eli verisuonitaudit vievät sinut. Eihän sitä mullan alla murehdi! 

Elämä on kuitenkin NYT ja jokainen päivä voi tuntua merkitykselliseltä. Kaikkien päivien ei tarvitse tuntua siltä, mutta suurimmaksi osaksi ”kannattaisi nyt nauttia, kun olemme kerta täällä”, kuten 7-vuotias filosofi toteaa. 

On suuri nautinto, kun on keho, joka toimii. Silloin on myös mieli, joka voi hyvin. 

Autamme tarvittaessa budjettisi laskemisessa. Ai sinulla ei ole sellaista? Et ole yksin, monilla ei ole. Jos pidät kirjaa menoistasi kuukaudenkin, niin huomaat, että työssäkäyvällä 129€ säästyy melko pienellä vaivalla ja rutiinien muutoksella. Ruokalasku pienenee, kun herkkuostot vähenevät. Heräteostokset vähenevät, kun olet tyytyväisempi itseesi ja mielialasi on tasaisempi. Sähkölasku pienenee, kun saunot meillä. Nettishoppailu loppuu, kun vietät aikasi jumpissa. Kalliiden einesten syönti vähenee, kun saat ruuanvalmistusrytmistä kiinni. Hyvinvoiva ihminen ei tarvitse kauheasti markkinavoimien tavaroita, kun hyvä olo riittää. 

Motivaatiota panostaa omaan terveyteen täytyy olla. Kehosi on täällä todennäköisesti kauemmin, kuin se mekko, auto tai harrastusväline. Kannattaisiko käyttää 129€/kk sen ylläpitoon? 

Miten nopeasti tuloksia tulee? 

Riippuu tavoitteestasi, mutta usein jo kolmen kuukauden Alive-jäsenyydellä saa näkyviä tuloksia. Alive-jäsenyydessä ei ole määräaikaa eli voit käyttää palveluita niin kauan, kuin hyvältä tuntuu hintaan 129€/kk. 

Jos tiedät, että tavoitteesi saavuttaminen vie kauemmin, kaipaat ylläpitoon tsemppiä tai liikunta on yksinkertaisesti sinulle elämäntapa, niin suosittelemme min.12kk Alive jäsenyyttä, jossa hinta on 119€/kk. Sinulla on oma valmentaja ja saat käyttää rajattomasti ryhmäliikuntaa ja kuntosalia vain 119€/kk.  

Kuinka kauan minulla menee viikossa kuntoiluun? 

Kuntoilumäärät sovitaan valmentajan kanssa yhdessä arkeen sopivaksi. Lue täältä, millaisia tuloksia voi saada vain kahdella käynnillä viikossa.

Voit halutessasi viettää vaikka kaiken vapaa-aikasi meidän monipuolisten palveluiden parissa! Valmentaja ohjeistaa ja säätää treenimääriä tavoitteiden tai arjen tilanteiden muuttuessa. Ei ole ollenkaan huono asia, jos Alivesta muodostuu sinulle ”toinen olohuone”.  Täällä olohuoneessa voidaan hyvin! 

Ruokavalioni kaipaisi muutosta, saanko apua siihen? 

Kyllä! Voit käyttää kuukausittaisen valmennuskerran ruokavalion korjaamiseen. Suosittelemmekin kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta – pala kerrallaan. 

Miten aloitan Alive jäsenyyden? 

Aloita Alive jäsenyys asioimalla verkkokaupassa tai keskuksella ma-to 16-19 ja pe 9.30 -13. Aloituksen yhteydessä sinulle voidaan tehdä halutessasi maksuton kehonkoostumusmittaus ja varataan ensimmäinen valmennusaika. Katso kaikki jäsenedut tästä.

Tärkeintä on aloittaa, joten mene verkkokauppaan, asioi vastaanotossa tai soita Riikalle: 0442929332.

Miten valmentaja pitää yhteyttä? 

Whatsappin tai sähköpostin avulla. Sinne on helppo heittää akuutit kysymykset, vinkit ja tsempit. Yhteydenpitotapa voidaan sopia asiakkaan toivomalla tavalla, kuitenkin etänä. Jäsenyyteen kuuluu yksi paikan päällä oleva tapaaminen kuukaudessa. Tässä tapaamisessa voidaan tehdä kuntosaliohjelma – tai päivittää sitä, kerrata kuulumisia, tehdä ruokavalio, treenata yhdessä kovaa, opetella tekniikkaa tai mitä tahansa yhdessä sovitaan. Tapaamisen pituus on 55min. 

Miten valitsen sopivan valmentajan? 

Tutustu valmentajiimme heidän omilla sivuillaan. Voit pyytää myös suosituksia sinulle sopivasta valmentajasta Valmennuspäällikkö Riikalta: riikka@alivekeskus.fi 

Voit varata maksuttoman tapaamisen valmentajan kanssa ja tutustua vaikka jokaiseen ennen päätöstäsi. 

Alive – jäsenyys on terveydestään välittävän valinta! Kokeile ja ylläty tuloksista! 

Tuuli Leppäaho

Luova johtaja

Tuuli on voima Aliven jatkuvan uudistumisen takana ja hän vastaa viestinnästä, ryhmäliikunnasta, kursseista, tapahtumista ja lasten alivesta.

Lue lisää

Siirry takaisin sivun alkuun